espa banner

Πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της υπερέκθεσης στο μπλε φως.

Πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της υπερέκθεσης στο μπλε φως.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα έξυπνα κινητά και τα tablets θεωρούνται πλέον τα άκρως απαραίτητα εργαλεία κι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου για την διευκόλυνση των εργασιών του. Τα συναντάμε σε κάθε εργασιακό χώρο και σε όλα σχεδόν τα σπίτια. Οι φωτεινές αυτές όμως οθόνες, αν και χρήσιμες μπορεί κάποιες φορές από την πολύωρη χρήση να δημιουργήσουν ενοχλήσεις.

  • Οι πιθανές παρενέργειες είναι:
  • Καταπόνηση ματιών & ξηρά μάτια
  • Διαταραχή του ύπνου
  • Πονοκέφαλοι και ημικρανίες
  • Οι φακοί του Barner έχουν επίστρωση ειδικά σχεδιασμένη για άτομα που περνούν πολύ χρόνο σε εσωτερικούς χώρους και εκτίθενται στο μπλε-μοβ και το φως LED ψηφιακών συσκευών όπως smartphone, τηλεοράσεις και tablet

 

Οι υψηλής ποιότητας φακοί CR39 εμποδίζουν το 40% του μπλε φωτός στο φάσμα 430nm – 450nm και το 100% του μπλε φωτός στα 400nm.

Με έδρα τη Βαρκελώνη, η Barner ιδρύθηκε στις αρχές του 2017 από δύο φίλους. Αφού έζησαν τη ζωή τους εντελώς βυθισμένη στον ψηφιακό κόσμο, είχαν εντοπίσει ένα πρόβλημα που δεν επηρέαζε μόνο αυτούς, αλλά και εκατομμύρια άνθρωπους σε όλο τον κόσμο: υπερέκθεση στο μπλε φως.

Ως σκληροί εργαζόμενοι και λάτρεις της τεχνολογίας, τα μάτια τους δεν μπορούσαν να αντέξουν τις πολλές ώρες που περνούσαν κάθε μέρα μπροστά σε οθόνες. Ήθελαν να βρουν μια λύση που θα προστατεύει τα μάτια τους και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους χωρίς να θυσιάζουν το στυλ τους. Αφού συνειδητοποίησαν ότι οι τρέχουσες λύσεις στην αγορά δεν ήταν αρκετά καλές, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τις δικές τους.

 

 

Smart Pharmacist
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart