espa banner

FAQ

Τι είναι το www.smartpharmacist.gr ;

Το www.smartpharmacist.gr είναι το εργαλείο του σύγχρονου φαρμακοποιού για πλήρη ενημέρωση  των προϊόντων , προσφορών ,νέων προϊόντων  φαρμακείου  και είναι μοναδική στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα χονδρικής για την οποία δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας  και καμία ιδιαίτερη γνώση H/Y από τον χρήστη. Η www.smartpharmacist.gr έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το πρόγραμμα <<Νεοφυής επιχειρηματικότητα>> – ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Στην πλατφόρμα έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι φαρμακοποιοί και οι προμηθευτές τους.

Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στην  www.smartpharmacist.gr

                       Με μία πολύ απλή διαδικασία εγγραφής η οποία διαρκεί 2 λεπτά

 Γιατί να εγγραφώ στην www.smartpharmacist.gr ;

Με την εγγραφή σας μπορείτε

 •  Να έχετε ολοκληρωμένη και συνεχώς  ανανεούμενη βάση δεδομένων για τα παραφαρμακευτικά προϊόντα.
 •  Να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα από την ενημέρωση που μπορείτε να έχετε 24 ώρες το 24ωρο χωρίς πίεση χρόνου από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Κανένα νέο προϊόν και καμία πρόσφορα δεν θα χαθεί
 •  Η βάση δεδομένων παραφαρμακευτικών προϊόντων περιέχει τα προϊόντα φαρμακείου που κυκλοφορούν στους καταλόγους των εταιρειών με:
  • Περιγραφή ειδών
  • Barcodes
  • Χονδρική τιμή τιμοκαταλόγου εταιρειών
  • Προτεινόμενη λιανική τιμή εταιριών
  • Κατηγορία ΦΠΑ
  • Διαθεσιμότητα προϊόντων
  • Πεδίο άμεσης παραγγελιοδοσίας.

Για να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα θα πρέπει να πληρώσω ;

  Στα πρώτα μας βήματα χρειάστηκε η συμβολική οικονομική συνδρομή των    πρώτων μας φαρμακείων  τους οποίους  και ευχαριστούμε πολύ. Από τις αρχές του έτους είμαστε στην ευχάριστη θέση να   παρέχουμε την υπηρεσία μας  εντελώς δωρεάν για τα φαρμακεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πόσο συχνά ενημερώνεται  η www.smartpharmacist.gr ;

 • Η πλατφόρμα ενημερώνεται καθημερινά .Επομένως, καθημερινά προστίθενται νέα είδη και προσφορές καθώς και αλλαγές  εφόσον υπάρχουν στα ήδη εγγεγραμμένα προιοόντα (αλλαγές χονδρικών τιμών ή λιανικών τιμών) .καθώς και η διαθεσιμότητα τους.

Πως ενημερώνονται τα φαρμακεία για νέες προσφορές και συνεργασίες :

Εκτός από την ένδειξη «ΝΕΟ» στην φωτογραφία των προϊόντων κατά την είσοδο σας στην πλατφόρμα και εφόσον το επιθυμείτε, θα λαμβάνετε καθημερινά ενημερωτικά e-mails καθώς και μήνυμα στο κινητό σας εφόσον το δηλώσετε .

Αν παραγγείλω απευθείας από τις εταιρίες δεν έχω καλύτερες τιμές ή εκπτώσεις.;

 Όχι.. Η www.smartpharmacist.gr δεν είναι ενδιάμεσος. Δεν παίρνει προμήθεια από τις εταιρίες για τις αγορές σας αν χρησιμοποιήσετε το σύστημα παραγγελιοδοσιας.. Οι παραγγελίες εκτελούνται και πληρώνονται απευθείας στις εταιρίες..Επομένως οι προμηθευτές αναρτούν τον τιμοκατάλογο και τις εκπτώσεις ακριβώς όπως τις έχουν στον κατάλογο τους.  Πολλές φορές όμως δημιουργούν αποκλειστικές συμφέρουσες  προσφορές ειδικά για την πλατφόρμα.

Πως θα γνωρίζω αν υπάρχουν μεταφορικά και τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας μου¨?

Τα μεταφορικά αναγράφονται από τις περισσότερες εταιρίες και υπολογίζονται στο δελτίο παραγγελίας που δημιουργείτε στην πλατφόρμα . Έτσι έχετε μια πλήρη εικόνα του ποσού που θα πρέπει να πληρώστε.

Αν δεν υπάρχει ένδειξη τότε όταν σας καλέσουν για επιβεβαίωση της παραγγελίας από την εταιρία θα σας ενημερώσουν για το κόστος εάν υπάρχει .Το ίδιο συμβαίνει και με τον χρόνο παράδοσης. Ολες οι εταιρίες ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για την παραγγελία σας. Επικοινωνούν άμεσα μαζί σας με μαιλ η με τηλέφωνο .

  Προτιμώ την επικοινωνία με τους πωλητές των εταιριών. Πως θα αλλάξω τώρα;

       H www.smartpharmacist.gr   λειτουργεί παράλληλα και υποστηρικτικά στους   ανθρώπους των εταιριών. Οι εποχές όμως αλλάζουν και η ανάγκη της ψηφιακής επικοινωνίας είναι πλέον επιτακτική.

Σκεφτήκατε ποτέ πόσοι αντιπρόσωποι σας επισκέπτονται καθημερινά?  Υπολογίστε πόσους από αυτούς δεν τους δεχτήκατε. δικαίως λόγω έλλειψης χρόνου.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί κάποια νέα προϊόντα ή νέες εταιρίες δεν έφτασαν ποτέ στο φαρμακείο σας?

Σκεφτήκατε ποτέ γιατί χάσατε μια προσφορά ενώ κάποιος συνάδελφος σας την πρόλαβε?

Έχουμε μεριμνήσει και για αυτό. Στείλτε μήνυμα μέσα από την πλατφόρμα στην εταιρεία που θέλετε και εκείνοι θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας

Έχω κι άλλες απορίες !!!

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας

info@smartpharmacist.gr T 2316007948

Smart Pharmacist
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart